Arrangementet er afsluttet.

Find ud af, hvordan nudging kan bruges i din kantine eller på dit spisested

Netværk for foodservice

Torsdag den 23. marts har vi vores næste netværksmøde, hvor fokus vil være på, hvordan man nudger sine gæster til at vælge de grønne retter.

På dagen vil Michael Bom Frøst, Rasmus Bredahl og Katrine Ejlerskov kommer med viden om forbrugernes påvirkning og oplevelser af maden, og hvordan man skaber adfærdsændringer.

Oplæggene handler om testet grønne tiltag i kantiner og sundhed og klimapåvirkning på forbrugernes smagsoplevelse af maden. Vi taler om grønt på hjernen og neurogastronomi, hvor vi ved at forstår, hvordan hjernen smager og hvad den craver, kan give den det på en alternativ og grønnere måde.

Vær opmærksom på den årlige deltagerbetaling på 3.200 kr. (ekskl. moms), som inkluderer 4 netværksmøder med morgenmad.

Tid

23. marts 2023

Kl. 08.00 - 12.00

Lokation

Ørsted
Nesa Allé 1
2820 Gentofte

Rutevejledning

Arrangør

Dansk Vegetarisk Forening

Luk (Esc)