Matchmaking event: Plantebaserede saucer og dressinger

Plantebaseret Videnscenter og Plantbased Innovation Hub inviterer til matchmaking event omkring plantebaserede saucer og dressinger.

Arrangementet er relevant for dig, som gerne vil inspireres til udvikling af nye produkter og skabe nye samarbejdsmuligheder. Der vil være tid til spørgsmål og dialog mellem deltagerne og oplægsholderne.

Program

14:00-14:15

Velkomst i kantinen med kaffe/te, frugt og vegansk kage.

14:15-14:35

Fermenteret plantebaserede saucer og dressinger herunder miso, koji og shoyo, Jonatan og Gábor, LOOP: Food Lab.

14:35-14:55

Fokus på smag og næringsværdi i produktion af økologiske plantebaseret mayonnaise, Christian Majgaard, Remember Tomorrow.

14:55-15:30

Pause med mulighed for networking og smagsprøver i Demo-supermarkedet.

15:30-15:50

Anvendelse af kartoffelstivelse som bæredygtig dansk ingrediens i plantebaserede saucer og dressinger, Trine Rasmussen, KMC.

15:50-16:10

Oplægsholderen vil blive annonceret snarest muligt.

16:10-16:30

Mere smag med økologiske gærflager i plantebaserede saucer og dressinger, Jes Kromann, Natur-Drogeriet.

16:30-17:00

Mulighed for networking.

Tak for i dag.

Tid

10. november 2021

Kl. 14:00 - 17:00.

Lokation

Food Innovation House
Kantinen og Demo-supermarkedet
Lysholt Allé 3
7100 Vejle

Arrangør

Plantebaseret Videnscenter

Pris

Gratis

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig her

Kontaktperson

Hvis eventet er fuldt booket, kontakt: Marie Luja Rasmussen: marie.luja.rasmussen@vegetarisk.dk

Luk (Esc)