Matchmaking: Innovativt bagværk, energibarer og snacks

Er din virksomhed åben for udvikling af nye produkter og nye samarbejdsmuligheder? Så kom og bliv inspireret til innovation af nye sunde produkter med bl.a. planteproteiner, alger, og up-cycling af restprodukter fra andre fødevareindustrier.

Program

13.00-13:15: Velkomst ved Katrine Ejlerskov, projektleder ved Dansk Vegetarisk Forening

13:15-13:30: Intro om den plantebaserede udvikling, og fordelene ved innovation af nye sunde produkter indenfor bagværk, energibarer og snacks.

13:30-14:00: Inspirationsoplæg og spørgetid, Agrain: Forvandling af restprodukt fra øl og whisky til sundere snacks

14:00-14:30: Pause med kaffe, te, vand og diverse smagsprøver

14:30-15:00: Inspirationsoplæg og spørgetid, Biotrino: Anvendelsesmuligheder for mikroalgen, Blonde chlorella

15:00-15:30: Inspirationsoplæg og spørgetid, Jalm&B: Erfaringer ved produktudvikling og efterspørgsel på innovative produkter

15:30-16:00: Netværk, hvor deltagere har mulighed for at præsentere deres produkter (A3, brochure, produkter).

16:00-16:10: Tak for i dag.

Corona-forholdsregler

Vi har lejet et lokale med god plads, så vi kan holde afstand og tage de fornødne corona-forholdsregler. Vi regner med maks. 30 tilmeldte til arrangementet. Hvis anbefalingerne for forsamlinger ændrer sig op til eventet, kan vi blive nødsaget til at udskyde arrangementet.

Tid

2021

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis. Du tilmelder dig ved at skrive til Katrine.

Adresse

BaneGaarden
Otto Busses Vej 45
2450 København SV

Kontaktperson

Katrine Ejlerskov, kte@videnscenter.dk

Luk (Esc)