Matchmaking: Plantebaserede oste

Er din virksomhed åben for udvikling af nye produkter og nye samarbejdsmuligheder? Så kom og bliv inspireret til innovation af planteoste med de nye muligheder for produkter og færdigretter, som det giver. Der vil være oplæg omkring bløde planteoste baseret på cashewnødder og et ny danskproduceret, plantebaseret skæreost lavet på danskproducerede ingredienser. Selvfølgelig med god tid til netværk på tværs og fremvisning af produkter og ingredienser fra din egen virksomhed.

Program

13.00-13:05: Velkomst ved Katrine Ejlerskov, projektleder ved Dansk Vegetarisk Forening

13:05-13:20: Intro om den plantebaserede udvikling og efterspørgslen på ostealternativer i ind- og udland.

13:20-13:45: Hjemmelavede bløde planteoste og anvendelse, MadenItaly

13:45-14:05: Produktudvikling af en fast plantebaseret ostealternativ, Christian Majgaard, VeCheeze

14:05-14:15: Pause

14:15-14:40: Erfaringer med fermentering og nye råvarer til planteoste, Andrea Donau Lauridsen, Kulturmajeriet

14:40-15:00: Projekter og udstyr til plantebaseret osteproduktion, Mia Nørby Pladsbjerg, Falengren.

15:00-15:20: Uafklaret, mulighed for international oplægsholder.

15:20-15:30: Afrunding og tak for i dag 😊

Corona-forholdsregler

Vi har lejet et lokale med god plads, så vi kan holde afstand og tage de fornødne corona-forholdsregler. Vi regner med maks. 30 tilmeldte til arrangementet. Hvis anbefalingerne for forsamlinger ændrer sig op til eventet, kan vi blive nødsaget til at udskyde arrangementet.

Tid

15. december 2020, kl. 13:00-15:30.

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis. Du tilmelder dig ved at skrive til Katrine.

Adresse

BaneGaarden
Otto Busses Vej 45
2450 København SV

Kontaktperson

Katrine Ejlerskov, kte@videnscenter.dk

Luk (Esc)