Netværksmøde: Forskning og produktudvikling

Så er det tid til endnu et netværksmøde. Denne gang sætter vi fokus på forskning og produktudvikling inden for plantebaserede fødevarer.

Associeret professor Iben Lykke Petersen lægger ud om processering og den ernæringsmæssige kvalitet af planteproteiner. Derpå vil Mia Maja Hansson, madøre og iværksætter berette hvordan hun har gjort en forretning ud af at hjælpe andre iværksættere i gang. Gyda Bay fortæller om Food Innovation Houses nye satsning ”Plantebasereret Innovations Hub”, hvor de arbejder med virksomheder om udvikling, test og kommercialisering af plantebaserede produkter. Dagens indlæg sluttes af med interessante indspark fra producenterne Foodture og Rømer Vegan.

Til sidst vil der være tid til yderligere spørgsmål og dialog mellem deltagerne og oplægsholderne.

Netværk for Fremtidens Planteproteiner i Danmark er et netværksprojekt, med tilskud fra ”Grønt Udviklings- og Demonstrations Program (GUDP) under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, som skal fremme udviklingen og produktionen af plantebaserede fødevarer i Danmark.

Tid

Torsdag den 25. marts klokken 12.30-15.15

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis. Du anmoder om at tilmelde dig ved at skrive til Mette på mail.

Hvor

Online via Zoom

Kontaktperson

Mette Fisker, mette.fisker@vegetarisk.dk

Gudp
Luk (Esc)