Netværksseminar

Plantebaseret Videnscenter (PBV) og Project PlantPro inviterer dig til netværksseminar med de nyeste resultater, viden og indsigter fra nogle af branchens eksperter.

På dette netværksseminar, som både holdes fysisk og livestreames, kan du bl.a. møde Sisse Fagt, der fortæller om de foreløbige resultater fra den landsdækkende kostundersøgelse, Jessica Aschemann-Witzel og hendes team, der bl.a. fortæller om deres nudging resultater, høre om den nyeste forbrugerundersøgelse fra Coop samt om de udfordringer og muligheder der er i detailbranchen, for producenterne og for sektoren i sin helhed. Der vil være tid til at netværke og nyde den lækre økologiske og planterige mad, hvis du møder op fysisk.

Det er gratis at deltage fysisk eller online. Tilmeld dig via linket her: Link til tilmelding.

OBS: Ved no-show til fysisk event uden afbud vil der være et no-show gebyr på DKK 500.

Program

12:00-12:45: Indtjekning og frokost

12:45-12:50: Velkomst ved Maureen Schulze, PlantPro og Daniel Barrera Madsen, PBV

12:50-13:10: Resultater fra Coops årlige forbrugerundersøgelse 2023 - Lars Aarup, Coop

13:10-13:35: Foreløbige kostundersøgelsesresultater - Sisse Fagt, DTU

13:35-14:00: Plant-based foods and level of processing: consumer perceptions and paradoxes - Maartje Mulders, PlantPro

14:00-14:15: Pause med kaffe, te og kage

14:15-14:35: Accelerating the plant-based transition: game changers and tipping points - Jessica Aschemann-Witzel, PlantPro

14:35-14:55: Strukturelle udfordringer for plantebaseret økologi i detailbranchen - Matilde Laulund, Dansk Vegetarisk Forening

14:55-15:15: Udfordringer og muligheder for producenterne - Astrid Hypolit Hansen, KU

15:15-15:35: Præsentation og dialog: Fremtidens fokus for sektoren - Katrine Ejlerskov, PBV

15:35-16:00: Networking og farvel

Netværksseminaret er støttet af Innovationsfonden og Fonden for økologisk landbrug

Tid

12. oktober 2023

12.00 - 16.00

Lokation

Haraldskær Sinatur Hotel & Konference
Skibetvej 140
7100 Vejle

Rutevejledning

Luk (Esc)