Webinar: Flere økologiske plantebaserede produkter på markedet?

Brug en time på at høre om værdipositioner i det økologiske marked og blive klogere på opdateringerne af økologivejledningen fra 2020.

Program


14:00

Velkomst
v. Katrine Ejlerskov / Centerleder – Plantebaseret Videnscenter


14:05

Det økologiske markeds værdipositioner
v. Birgitte Jørgensen / Markedschef, detail – Økologisk Landsforening

Det økologiske marked er så modent, at flere værdipositioner findes i mange kategorier i det økologiske sortiment – både i discount og i supermarkeder. Det betyder, at man som producent skal være meget opmærksom på, hvor ens produkt placerer sig, hvis det skal have succes. Samtidig er der masser af muligheder for at spille på andre faktorer end pris, f.eks. emballage, lokal produceret, smag, sorter mv.


14:25

Q&A-session til Birgitte Jørgensen


14:35

De opdaterede økologivejledninger og mulighederne for økologi i blandede produkter
v. Tine Fallesen / Comida Fødevarerådgivning

Hør kort om ændringerne i økologivejledningerne fra 2020. Herefter fortæller Tine nærmere om, hvilke muligheder og begrænsninger der er for økologi og blandede produktioner. Det kunne f.eks. være fødevareproducenten, der bruger nogle økologiske ingredienser i et ellers konventionelt produkt.

14:55

Q&A-session til Tine Fallesen

15:10

Afslutning på økologiwebinaret.

Tid

28. oktober kl. 14:00-15:10

Tilmelding

Tilmeld dig her

Adresse

Online via Zoom

Kontaktperson

Katrine Ejlerskov:kte@videnscenter.dk

Gudp
Luk (Esc)