Arrangementet er afsluttet.

Webinar og netværksmøde: Markedsdata og forbrugeranalyser: Det plantebaserede marked i dag og i fremtiden

Få de nyeste markedsdata, analyser og prognoser, når vi inviterer til netværksmøde (online som webinar) om det plantebaserede marked og forbrugernes præferencer.

Program

Rune-Christoffer Dragsdahl, Generalsekretær i Dansk Vegetarisk Forening (DVF) lægger som dagens moderator ud med et oplæg med en samlet graf for 16 forskellige globale prognoser for det plantebaserede marked.

Derpå vil analysechef Lars Aarup fra Coop fremvise data og fortælle om en af deres nyeste analyser inden for den danske grønne bølge. Derpå vil Postdoc Maartje Mulders fra Aarhus Universitet tage os med ind i PlantPro projektet samt fortælle om deres nye danske data om forbruger-adfærd.

Katrine Ejlerskov vil fortælle om segmentet, som har få ugentlige kødfrie dage, samt fremvise data om deres holdninger samt indkøbs- og spisevaner.

I det sidste indlæg vil Rune-Christoffer Dragsdahl berette om de nyeste data om præferencer og efterspørgsel blandt de grupper, som driver udviklingen: Fleksitarer, vegetarer og veganere.

Eftermiddagens indlæg sluttes af med en brainstorm samt åben samtale om dagens oplæg med tid til at netværke efterfølgende.

Læs det fulde program her (åbner i et nyt vindue)

Tid

13. oktober 2021

Kl. 13:00-15:30

Arrangør

Plantebaseret Videnscenter

Pris

Gratis

Tilmelding

Hvis du er interesseret i at høre mere eller tilmelde dig, så kontakt venligst Mette Fisker på mette.fisker@vegetarisk.dk

Gudp
Luk (Esc)