Grøn Køkkenrejse – Få jeres egen handleplan på én dag - Fyn

Strategiforløb for ledelse og køkkenledelse på uddannelsesinstitutionerne

Den grønne omstilling fylder mere og mere på skoler og uddannelsesinstitutioner. Det gælder i det faglige indhold, i driften og i måltiderne i kantinen. I et særligt partnerskab, vil vi derfor gerne invitere dig, der er leder eller køkkenchef på en uddannelsesinstitution med på en rejse mod en grønnere kantine.

I en kombination af workshop og opfølgende forløb, hjælper vi jer effektivt videre mod et mere bæredygtigt og sundt køkken, der appellerer til de unge. Vi tager udgangspunkt i det sted, hvor I er i dag, og etablerer sammen med jer en enkel handlingsplan, som I dedikerer jer til. I de opfølgende forløb, får I mulighed for at dele inspiration, viden og erfaringer med kollegaer i jeres region.

Forløbet er for jer, der:

  • Gerne vil tilbyde attraktive grønne menuer, men har svært ved at komme videre/i gang
  • Savner en struktureret, holdbar og varig løsning
  • Ønsker at skabe de bedste forudsætninger for elevernes indlæring
  • Har interesse i at styrke elevernes sundhed
  • Vil inspireres og dele viden og erfaringer med kollegaer i jeres regionkøkkendrift på jeres institution

Kom med på en aldeles anderledes, inspirerende og handlingsorienteret dag, hvor vi sammen finder vejen til grønnere.

Workshop program

08:30 – 09:00 Morgenmad​

09:00 – 09:15 Velkommen ved Ann Catherine Talbro, Direktør for Undfang ApS

09:15 – 09:40 Indflyvning til jeres grønne køkkenrejse​ ved Søren Ejlersen, grøn ildsjæl, multiiværksætter (Aarstiderne m.fl.), forfatter og foredragsholder​

09:40 – 10:05 Integration af verdensmål i uddannelsessystemet ved ​Thomas Ravn-Pedersen, Direktør for Verdens Bedste Nyheder​

10:05 – 10:30 Case på omstillingen til det grønne køkken for unge​ ved Rasmus Bredahl, Selvstændig gastronomisk konsulent​

10:30 – 10:45 Pause​

10:45 – 11:30 Workshop øvelse 1: Udgangspunktet​

11:30 – 12:15 Workshop øvelse 2: Målsætning​

12:15 – 13:00 Frokost​

13:00 – 15:00 Workshop øvelse 3: Indsatsområder og emnecafeer​

15:00 – 15:15 Pause​

15:15 – 16:30 Workshop øvelse 4: Handlingsplaner​

16:30 – 17:00 Afrunding​

OBS: Ændringer og omrokering i programmet kan forekomme, men start og sluttidspunkt for workshoppen er fast og ændres derfor ikke.

Opfølgende forløb med netværk og vidensdeling

Efter workshoppen starter det opfølgende forløb, der vil foregå efter 1, 3, 6 og 12 måneder via online møder på Teams. På møderne får I hjælp og sparring til eventuelle udfordringer ved implementeringen af jeres handleplan i praksis. Det opfølgende forløb giver også mulighed for at netværke med andre uddannelsesinstitutioner i jeres region, der også er i gang med den grønne køkkenrejse. Her kan der deles erfaringer, inspiration, viden og succeser mv. De opfølgende forløb ledes og faciliteres af Undfang ved Ann Catherine Bechetoille Talbro.

Partnerne bag projektet

Undfang ved Ann Catherine Bechetoille Talbro

Verdens Bedste Nyheder og UBU ved Thomas Ravn- Pedersen

Madkonsulenten ved Rasmus Bredahl

Plantebaseret Videnscenter ved Jeanne Svalebech – generel projektledelse af Grøn Køkkenrejse. E-mail og telefon ved spørgsmål til workshops, opfølgende forløb eller projektet generelt: jeanne.svalebech@vegetarisk.dk – Tlf.: 81 11 92 25.

Tilmeld dig her


Projektet realiseres med delvis støtte fra Fonden for Plantebaserede Fødevarer.

Tid

6. marts 2025

08.30-17.00

Lokation

Skolerne i Oure Sport & Performing Arts
Idrætsvej 1
5883 Oure

Rutevejledning

Arrangør

Plantebaseret Videnscenter

Pris

Gratis

Kontakt

Jeanne Svalebech
Mail: jeanne.svalebech@vegetarisk.dk
Tlf.: 81 11 92 25

Tilmeld dig her

Luk (Esc)