Dansk Vegetarisk Forening
Økologisk Landsforening
OM OS
VI ARBEJDER FOR
PROJEKTER
MERE VIDEN
ARRANGEMENTER
Forside
MERE VIDEN
MERE VIDEN
Accepter venligst marketing cookies
Analyser
Planteproteiner
Det professionelle køkken
Detailhandlen
Forbrugere
Kontakt os
Luk (Esc)
OM OS
KONTAKT
VI ARBEJDER FOR
HVORFOR ET MERE PLANTEBASERET FØDEVARESYSTEM?
HVORFOR ØKOLOGI?
PROJEKTER
Netværk for fremtidens planteproteiner 2.0
Betydningen af plantebaseret kost for patienter med leddegigt
Netværk for foodservice
Komposteret grøngødning – praktisk fremstilling og analyse
Stærkere markedsdata for den økologiske og plantebaserede fødevaresektor
OPstart: Danmark som hub for økologiske, plantebaserede startups
DIVINFOOD
Organic Plant Based Expo 2022
Sort it out – Styrk sortsudviklingen af klimavenlige, økologiske proteinafgrøder til konsum (1)
Klimaeffekter i professionelle køkkener gennem grøn omstilling og Det Økologiske Spisemærke
Klimavenlige bælgfrugter til konsum
Udvikling af plantebaseret økologisk eksport
Fremme af økologiske plantebaserede produkter i fødevaresektoren
PlantPro – Accelerating an efficient green consumer transition
Grøn forretning: Planterne kommer
MERE VIDEN
Analyser
Planteproteiner
Det professionelle køkken
Detailhandlen
Forbrugere
Kontakt os
ARRANGEMENTER
Webinar og netværksmøde: Markedsdata og forbrugeranalyser: Det plantebaserede marked i dag og i fremtiden
Matchmaking event: Plantebaserede saucer og dressinger
Matchmaking event: Plantebaseret convenience
Webinar: Flere økologiske plantebaserede produkter på markedet?
Dansk Vegetarisk Forening
Økologisk Landsforening
Luk (Esc)