Læs om vores projekter

Du kan læse om vores igangværende projekter herunder. Projekterne drives af henholdsvis Økologisk Landsforening og Dansk Vegetarisk Forening.

Den plantebaserede sektor peger på disse behov og udækkede potentialer for indsatser

I dette indsigtspapir fra Plantebaseret Videnscenter går vi lidt mere i detaljer i forhold til, hvilke konkrete behov og initiativer, som branchen mener kan gøre en forskel for at fremme omstillingen mod et mere plantebaseret fødevaresystem og madkultur.

Fokus er på efterspørgselsfremme, som vi tidligere har konkluderet er den største udfordring for at få gang i markedet - men vi kommer også ind på strukturelle udfordringer, samt dyrkning, forarbejdningens første faser og afsætning.

I analysen har vi medtaget refleksioner fra en workshop, som blev afholdt i regi af Netværk for Fremtidens Planteproteiner i Danmark d. 12/10-2023 i Vejle og online, dialoger med aktører i branchen, samt udvalgte rapporter.

Forsyningskæden fra jord til bord

Detail, foodservice og forbrugere

Luk (Esc)