Flere grønne måltider i professionelle køkkener
Gode råd til en nem opstart.

Lad grønsagerne få hovedrollen
Grønne måltider handler ikke om at gå på kompromis med smag og livsnydelse — tværtimod.
Med flere grønsager som dogme åbner der sig en ny verden af farver, smags- og nydelsesnuancer. Nysgerrighed, kreativitet og viden er de vigtigste ingredienser, når du skal lave appetitvækkende og smagfulde grønsagsretter. Herunder en liste over gode fokuspunkter:
- Mæthed: Linser, bønner, kikærter, hummus, plantedeller o.l.
- Krydderurter & smagsgivere: Citron, eddike, hvidløg, ingefær, chili og koriander
- Dressinger & saucer: Salsaer, cremer og pestoer (evt. uden ost)
- Toppings: Ristede og/eller krydrede frø / kerner / nødder og syltet / fermenteret grønt
- Teksturer: Sprødt, cremet og knasende
Måske er du også interesseret i...

Danske økologiske bælgfrugter
Se vores plakat over danske bælgfrugter! Der er billede og beskrivelse af de forskellige sorter. Bliv klogere på struktur, smag og anvendelse.