Forbrugerguides: Hvad kan du gøre for at fremme den grønne udvikling?

Som supermarkedskunde, cafégæst, restaurantbesøgende eller kantinebruger kan du have overraskende stor indflydelse på udbuddet af de plantebaserede valgmuligheder.

Nedenstående tre forbrugerguides hjælper dig med at gå i konstruktiv dialog og give konkret feedback samt giver idéer til, hvordan kantinen på din arbejdsplads, dit foretrukne spisested eller din lokale dagligvarebutik kan udvide deres plantebaserede udvalg.

Hvis vi alle bliver bedre til at give feedback – både for det gode og mindre gode – kan vi virkelig gøre en forskel for at fremme den grønne udvikling. Og så føles det også godt at gøre en forskel selv.


Test dig selv: Sådan tager du dit næste skridt mod en mere plantebaseret kost:

Du kan også læse denne guide til, hvordan du sammensætter en veltilrettelagt plantebaseret kost:

Delrapport om den plantebaserede fødevaresektor

Vi er glade for at kunne dele vores viden med alle aktører, der finder viden om forbrugernes indkøb af plantebaserede fødevarer nyttig.

Rapporten er en af fire delrapporter, der udkommer i løbet af november måned, som har fokus på den plantebaserede fødevaresektor i Danmark.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at række ud til Daniel Barrera Madsen, der glædeligt svarer.

Læs rapporten, Forbrugerindsigter - del 2: Markedsdata for den plantebaserede fødevaresektor i Danmark 2022 - med særligt fokus på økologiens betydning

Luk (Esc)