Opskrifter

Disse opskrifter er spækket med alt det gode fra planteriget, og så er der inkorporeret bælgfrugter på meget nemme måder, så du opnår fylde og mæthed i de grønne retter.

Opskrifterne inkluderer løsninger på hvordan man kan bruge flere bønner, linser eller ærter ved at blende dem i saucer, supper og dressinger.

I Fødevarestyrelsens officielle kostråd anbefales det at spise 100 gram tilberedte bælgfrugter hver dag og skære ned på kødforbruget. Anvend økologiske bælgfrugter for din sundhed, klimaet og miljøet.

Kontakt marie.luja.rasmussen@vegetarisk.dk hvis du ønsker at få tilsendt et større parti af opskrifterne, som postkort, til et arrangement eller i din butik.

Læs mere om sundhedsfordelene ved bælgfrugter, og hvordan det også gavner klimaet og miljøet at spise flere af dem, her: https://vegetarisk.dk/baelgfrugter/ eller på altomkost.dk

Luk (Esc)