Nærbillede af varm økologisk suppe, lavet på butternut squash i orange farver

Opskrifter

Lækre, plantebaserede opskrifter.

Disse opskrifter er spækket med alt det gode fra planteriget, og så er der inkorporeret bælgfrugter på meget nemme måder, så du opnår fylde og mæthed i de grønne retter.

Opskrifterne inkluderer løsninger på hvordan man kan bruge flere bønner, linser eller ærter ved at blende dem i saucer, supper og dressinger.

I Fødevarestyrelsens officielle kostråd anbefales det at spise 100 gram tilberedte bælgfrugter hver dag og skære ned på kødforbruget. Anvend økologiske bælgfrugter for din sundhed, klimaet og miljøet.

Kontakt marie.luja.rasmussen@vegetarisk.dk hvis du ønsker at få tilsendt et større parti af opskrifterne, som postkort, til et arrangement eller i din butik.

Læs mere om sundhedsfordelene ved bælgfrugter, og hvordan det også gavner klimaet og miljøet at spise flere af dem, her: https://vegetarisk.dk/baelgfrugter/ eller på altomkost.dk