Grøn køkkenrejse – få jeres egen handleplan på én dag
januar 2024 - april 2026
Formål: At sikre en klar retning for omstilling til mere bæredygtig og grøn kantinemad på mindst 50 uddannelsesinstitutioner. Gennem tre workshops med ledelsesrepræsentanter og køkkenledere, udarbejdes skræddersyede handlingsplaner, der gør det ligetil at komme i gang.
Forankring af projektet på den lange bane, på institutionerne og i kantinerne, sikres gennem regionale opfølgende forløb der faciliteres af projektpartnerne.
Projektet gennemføres i et samarbejde mellem Plantebaseret Videnscenter og Undfang, der i samarbejde med Søren Ejlersen har ansvar for udarbejdelse og facilitering af workshops og de opfølgende forløb. Projektet involverer følgende eksterne samarbejdspartnere: Uddannelsesnetværket for bæredygtig uddannelse (UBU), Verdens Bedste Nyheder og Madkonsulenten.
Finansiering:
Fonden for Plantebaserede Fødevarer
Projektleder:
Jeanne Svalebech
Projektperiode:
januar 2024 - april 2026