Detail, foodservice og forbrugere
Projekter i kategorien "Detail, foodservice og forbrugere".

Læs mere om Nudging til grøn køkkenomstilling – leveret direkte med din grøntgrossist
Nudging til grøn køkkenomstilling – leveret direkte med din grøntgrossist
2025




Læs mere om Udbredelse af plantebaserede retter på festivaler og attraktioner
Udbredelse af plantebaserede retter på festivaler og attraktioner
Janaru 2024- December 2025

Læs mere om Plantebaserede madoplevelser til konferencer og møder
Plantebaserede madoplevelser til konferencer og møder
2024-2025

Læs mere om Planterig forplejning til ældre og patienter
Planterig forplejning til ældre og patienter
2024-2025

Læs mere om Grøn køkkenrejse – få jeres egen handleplan på én dag
Grøn køkkenrejse – få jeres egen handleplan på én dag
januar 2024 - april 2026

Læs mere om Grøn køkkenomstilling for kostskoler (GKok)
Grøn køkkenomstilling for kostskoler (GKok)
2024-2026


Læs mere om Interaktive bælgfrugts-workshops for 22.000 skoleelever
Interaktive bælgfrugts-workshops for 22.000 skoleelever
2024-2027

Læs mere om Vidensnetværk for plantebaseret ernæring
Vidensnetværk for plantebaseret ernæring
2025-2026

Læs mere om Plant Food Festival (Århus og København)
Plant Food Festival (Århus og København)
2024-2027


Læs mere om Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug
Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug
November 2024 – August 2025

Læs mere om Danske plantebaserede økologiske råvarer til foodservicesektoren
Danske plantebaserede økologiske råvarer til foodservicesektoren
17. September 2024 – 31. December 2025