Danske plantebaserede økologiske råvarer til foodservicesektoren
17. September 2024 – 31. December 2025

Om projektet:
Indsatserne i projektet stiler efter, at øge efterspørgslen efter danske økologiske grøntsager, bælgfrugter og plantebaserede fødevarer til foodservicesektoren i DACH-regionen via vidensdeling og uddannelse med aktører på tværs af værdikæden fra den økologiske landmand og helt ind i køkkenerne. Projektet har flere indgangsvinkler til regionen. Dels vil der blive afholdt en række inspirationswebinarer, rekrutteret VIP køkkener, som skal gennemføre et uddannelses- og inspirationsforløb der skal lære dem at bruge mere dansk økologisk frugt, grønt og bælg. I Danmark vil der samtidig være et uddannelsesforløb for danske virksomheder og landmænd, der skal klæde dem på til at øge deres afsætning i Tyskland, Østrig og Scweiz.
Projektleder:
Sigrid Soelberg Vestergaard
Projektkoordinator:
Charlotte Glavind Bülow
Finansiering:
Plantefonden
