Interaktive bælgfrugts-workshops for 22.000 skoleelever
2024-2027
Formål: Projektets formål er at oplyse, inspirere, motivere og engagere 22.000 skoleelever, så deres viden om- og lyst til at spise plantebaserede fødevarer øges. Konkret vil projektet opnå dette ved at gennemføre 1.000 interaktive workshops for skoleklasser i hele landet. 8.000 af eleverne skal som en del af projektet selv prøve at tilberede en ret med bælgfrugter. Projektet forventer at styrke efterspørgslen på plantebaserede fødevarer på både kort og lang sigt.
Finansiering:
Fonden for Plantebaserede Fødevarer
Projektleder:
Trine Vesteraa og Clara Drench, Dansk Vegetarisk Forening
Periode:
Oktober 2024- juni 2027
Andre projekter
Nudging til grøn køkkenomstilling – leveret direkte med din grøntgrossist
2025
Udbredelse af plantebaserede retter på festivaler og attraktioner
Janaru 2024- December 2025
Plantebaserede madoplevelser til konferencer og møder
2024-2025
Planterig forplejning til ældre og patienter
2024-2025
Grøn køkkenrejse – få jeres egen handleplan på én dag
januar 2024 - april 2026
Grøn køkkenomstilling for kostskoler (GKok)
2024-2026
Vidensnetværk for plantebaseret ernæring
2025-2026
Plant Food Festival (Århus og København)
2024-2027
Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug
November 2024 – August 2025
Danske plantebaserede økologiske råvarer til foodservicesektoren
17. September 2024 – 31. December 2025