Plant Powered Sport & Fitness
2024-2027
Formål: Projektets formål er at normalisere plantebaserede måltider inden for sportsverdenen, hvor indtaget af animalske fødevarer typisk er meget højt. Projektet vil derfor udbrede plantebaserede måltider og viden om plantebaseret ernæring til sportshaller, idrætsforbund, stævner og fitnesscentre. Projektet vil inddrage ledelsen de respektive steder med henblik på at udbrede viden og inspiration til trænere, undervisere såvel som det brede segment af sportsudøvere.
Projektleder:
Daniel Barrera Madsen og Casper Bilton, Dansk Vegetarisk Forening
Finansiering:
Fonden for Plantebaserede Fødevarer
Projektperiode:
Oktober 2024 - Januar 2027
Andre projekter

Nudging til grøn køkkenomstilling – leveret direkte med din grøntgrossist
2025




Udbredelse af plantebaserede retter på festivaler og attraktioner
Janaru 2024- December 2025

Plantebaserede madoplevelser til konferencer og møder
2024-2025

Planterig forplejning til ældre og patienter
2024-2025

Grøn køkkenrejse – få jeres egen handleplan på én dag
januar 2024 - april 2026

Grøn køkkenomstilling for kostskoler (GKok)
2024-2026

Interaktive bælgfrugts-workshops for 22.000 skoleelever
2024-2027

Vidensnetværk for plantebaseret ernæring
2025-2026

Plant Food Festival (Århus og København)
2024-2027


Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug
November 2024 – August 2025

Danske plantebaserede økologiske råvarer til foodservicesektoren
17. September 2024 – 31. December 2025