Udbredelse af plantebaserede retter på festivaler og attraktioner
Janaru 2024- December 2025
Formål: Formålet med projektet er at øge tilgængeligheden og omfanget af plantebaserede retter på festivaler og attraktioner og derved nå ud til potentielt millioner af gæster. Projektet vil desuden fremme brugen af økologiske råvarer i disse retter.
Projektet har et strategisk og et praksisnært spor. Det strategiske spor er viden og inspiration til beslutningstagere, mens det praksisnære spor er konkret læring og afprøvning af plantebaserede tiltag samt køkkenworkshops med udvikling af retter og inspiration til brug af bælgfrugter m.fl. råvarer i plantebaserede retter.
Finansiering:
Fonden for plantebaserede fødevarer
Projektleder:
Daniel Barrera Madsen, Dansk Vegetarisk Forening
Projektperiode:
1-1-2024 til 1-10-2025
Andre projekter
Nudging til grøn køkkenomstilling – leveret direkte med din grøntgrossist
2025
Plantebaserede madoplevelser til konferencer og møder
2024-2025
Planterig forplejning til ældre og patienter
2024-2025
Grøn køkkenrejse – få jeres egen handleplan på én dag
januar 2024 - april 2026
Grøn køkkenomstilling for kostskoler (GKok)
2024-2026
Interaktive bælgfrugts-workshops for 22.000 skoleelever
2024-2027
Vidensnetværk for plantebaseret ernæring
2025-2026
Plant Food Festival (Århus og København)
2024-2027
Netværk til at styrke den gastronomiske kvalitet i dansk økologisk landbrug
November 2024 – August 2025
Danske plantebaserede økologiske råvarer til foodservicesektoren
17. September 2024 – 31. December 2025