Analyser

Her har vi samlet analyser om forbrugere, produktkategorier med særlige potentialer og det internationale marked. Analyserne er udarbejdet som en del af Netværk for Fremtidens Planteproteiner i Danmark og er særligt relevante for virksomheder og detailhandel.

Overblik over plantebaserede projekter i Danmark 2024

Vil du have et overblik over fordelingen af midler til projekter og aktiviteter med relevans for den plantebaserede omstilling i 2024, både fordelt på kategorier og på fonde? Vi har lavet en analyse af dette og giver dig overblikket her.

Du kan også finde en kort oversigt lige her.

Økologisk frugt og grønt

Rapport om økologisk frugt og grønt samt valg kriterier og barrierer.

Skærmbillede 2023 11 21 Kl. 11.13.35

Forbrugerindsigter: Plantebaserede og økologiske valg i Sverige og Polen.

Skærmbillede 2023 10 18 Kl. 11.01.00

Muligheder på det plantebaserede økologiske marked i Sverige og Polen.

Skærmbillede 2023 11 10 Kl. 11.52.09

Organic Preferences Among Plant- Based Consumers in Poland

Organic and Plant-Based Preferences Among Consumers in Sweden

Organic and Plant-Based Preferences Among Consumers in Sweden

Skærmbillede 2023 11 29 Kl. 08.28.30

På feltarbejde om adfærd og holdninger blandt medarbejdere og ledere i danske dagligvarekæder og grossistvirksomheder

Skærmbillede 2022 12 20 Kl. 14.01.15

Markedsdata for den plantebaserede fødevaresektor i Danmark 2022
- med særligt fokus på økologiens betydning

Plantebaserede Indkøb I Detail Heraf Økologiandelen

Plantebaserede indkøb i detail - heraf økologiandelen, 2022

Klimaeffekter i det professionelle køkken

Klimaeffekt i professionelle køkkener ved økologiomlægning – 4 cases, 2022

Skærmbillede 2022 08 17 Kl. 15.41.07

Økologiingredienser og top brands i plantebaserede produkter 2013-2021.

Skærmbillede 2022 08 17 Kl. 15.41.36

Plantebaserede produktlanceringer i dansk detail 2013-2021.

Skærmbillede 2022 10 27 Kl. 15.05.04

Forbrugere og plantebaseret økologisk mad, oktober 2022.

Økologisk Landsforening Bælgfrugter 30112021 Foto Molly Grønberg 34

Fermentering og smag.

OKO INDKOEB 006

Four inspirational papers about demands for organic plant-based foods in the Netherlands, France, Germany and Portugal, december 2022.

OKO INDKOEB 006

Forbrugeranalyser om plantebaserede fødevarer i Holland, Frankrig, Tyskland og Portugal, oktober 2022

Inspirationspapir 1

Den internationale udvikling, juli 2020.

Skærmbillede 2022 12 08 Kl. 13.46.01

Markedsdata for den plantebaserede fødevaresektor i Danmark 2022 - med særligt fokus på økologiens betydning. Delrapport 3 - Primærproduktion.

Delrapport 4 - Investeringer, foodservice og arbejdspladser

Markedsdata for den plantebaserede fødevaresektor i Danmark 2022 - med særligt fokus på økologiens betydning. Delrapport 4 - Investeringer, foodservice og arbejdspladser.

Skærmbillede 2022 08 17 Kl. 15.42.02

Forbrugeranalyse: Forbrugere med få kødfrie dage.

Team Work Process Young Business Managers Crew Working With New Startup Project Labtop Wood Table Typing Keyboard Texting Message Analyse Graph Plans

Den internationale udvikling, december 2020.

Mad på festival

Musikfestivalgæsters motiver for at købe billet og deres forventninger til den gode festivaloplevelse.

Luk (Esc)