Arrangementet er afsluttet.

Matchmaking event: Plantebaseret convenience

Plantebaseret Videnscenter og Plantbased Innovation Hub inviterer til matchmaking event om plantebaseret convenience.

Arrangementet er relevant for virksomheder, som gerne vil inspireres til udvikling af nye produkter og skabe nye samarbejdsmuligheder. Der vil være tid til spørgsmål og dialog mellem deltagerne og oplægsholderne.

Program

13:00-13:10

Velkomst v. Katrine Ejlerskov, Plantebaseret Videncenter

13:10-13:30

Smagfulde økologiske retter med planteproteiner, Morten Fenger, Vegetarzan/Organic Plant Protein

13:30-13:50

Oplægsholderen vil blive annonceret snarest muligt.

13:50-13:55

Plantebaseret sushi på menuen, Anders Barsøe, Letz Sushi

13:55-14:40

Pause med mulighed for networking og smagsprøver på ‘Long Time No Sea’ menu fra Letz Sushi.

14:40-15:00

Plantebaseret convenience løsninger på supermarkedshylderne, Cees Kuypers, Hanegal

15:00-15:20

Tofu som ingrediens i asiatiske og nordiske retter, Mads van Deurs & Trang Thien Lê, Lê Trang

15:20-15:40

Grønne og smagfulde måltidskasser til forbrugerne, Sanne Venlov, Aarstiderne

15:40-16:00

Mulighed for networking

Tak for i dag.

Tid

6. december 2021

Kl. 13:00 - 16:00

Arrangør

Plantebaseret Videnscenter

Pris

Gratis

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig her

Kontaktperson

Hvis eventet er fuldt booket, kontakt: Marie Luja Rasmussen: marie.luja.rasmussen@vegetarisk.dk

Luk (Esc)