Grøn køkkenrejse – få jeres egen handleplan på én dag

Finansiering: Fonden for Plantebaserede Fødevarer

Projektleder: Jeanne Svalebech

Projektperiode: januar 2024 - oktober 2025

Formål: At sikre en klar retning for omstilling til mere bæredygtig og grøn kantinemad på mindst 100 uddannelsesinstitutioner. Gennem fem regionale workshops med ledelsesrepræsentanter og køkkenledere, udarbejdes skræddersyede handlingsplaner, der gør det ligetil at komme i gang.

Forankring af projektet på den lange bane, på institutionerne og i kantinerne, sikres gennem regionale opfølgende forløb der faciliteres af projektpartnerne.

Projektet gennemføres i et samarbejde mellem Plantebaseret Videnscenter og Undfang, der i samarbejde med Søren Ejlersen har ansvar for udarbejdelse og facilitering af workshops og de opfølgende forløb. Projektet involverer følgende eksterne samarbejdspartnere: Uddannelsesnetværket for bæredygtig uddannelse (UBU), Verdens Bedste Nyheder og Madkonsulenten.

Luk (Esc)