Arrangementet er afsluttet.
Matchmaking event: Plantebaseret convenience
Plantebaseret Videnscenter og Plantbased Innovation Hub inviterer til matchmaking event om plantebaseret convenience.
Arrangementet er relevant for virksomheder, som gerne vil inspireres til udvikling af nye produkter og skabe nye samarbejdsmuligheder. Der vil være tid til spørgsmål og dialog mellem deltagerne og oplægsholderne.
Program
13:00-13:10
Velkomst v. Katrine Ejlerskov, Plantebaseret Videncenter
13:10-13:30
Smagfulde økologiske retter med planteproteiner, Morten Fenger, Vegetarzan/Organic Plant Protein
13:30-13:50
Oplægsholderen vil blive annonceret snarest muligt.
13:50-13:55
Plantebaseret sushi på menuen, Anders Barsøe, Letz Sushi
13:55-14:40
Pause med mulighed for networking og smagsprøver på ‘Long Time No Sea’ menu fra Letz Sushi.
14:40-15:00
Plantebaseret convenience løsninger på supermarkedshylderne, Cees Kuypers, Hanegal
15:00-15:20
Tofu som ingrediens i asiatiske og nordiske retter, Mads van Deurs & Trang Thien Lê, Lê Trang
15:20-15:40
Grønne og smagfulde måltidskasser til forbrugerne, Sanne Venlov, Aarstiderne
15:40-16:00
Mulighed for networking
Tak for i dag.
Tid
6. december 2021
Kl. 13:00 - 16:00
Arrangør
Plantebaseret Videnscenter
Pris
Gratis
Tilmelding
Det er gratis at deltage. Tilmeld dig her
Kontaktperson
Hvis eventet er fuldt booket, kontakt: Marie Luja Rasmussen: marie.luja.rasmussen@vegetarisk.dk