Arrangementet er afsluttet.

Workshop i Herning: Mere smag - mindre kød - bedre økonomi

Kom til workshop med fokus på mere smag, mindre kød og bedre økonomi hos FOF Herning.

Vil du øge din og/eller dine kollegaers faglighed i at lave økologisk og smagfuld mad med friske og bæredygtige råvarer, så kom med til workshop og udvikl jeres madhåndværk i det grønne køkken!

Kok, foredragsholder og underviser Uffe Kjelgaard Truelsen fra Køkkenkultur, vil undervise i hvordan man praktisk og teoretisk tilbereder og tilsmager grønne retter:

“Vi skal have hænderne i grøntsagerne og vi skal lege med maden. Det handler helt grundlæggende om at få det grønne køkken til at smage så godt, at der ikke er nogen der savner kød på tallerkenen. Vi marinerer også hovedet, for det er ikke uvæsentligt hvordan vi gør grønne forandringer spiselige for vores elever og derfor dykker vi også ned i kunsten at formidle det grønne køkken. Og så skal vi tale sammen. Netværk er vigtig og en stor del af det, I får med hjem, får I fra hinanden. Vi skal dele succeser og fiaskoer og blive klogere sammen.”

“Der er penge at spare! En skole med 150 elever sparer minimum 1000 kr. pr. grøn dag om ugen. Og et grønnere køkken kan snildt give 100.000 kr ekstra om året, som køkkenet kan investere i bedre råvarer, bedre grej, efteruddannelse til køkkenfolket eller flere hænder til at håndtere grøntsagerne,” siger Uffe Truelsen.

Det praktiske:

Det koster 500 kr. per. person, og du får en goodiebag med grønne økologiske råvarer til det plantebaserede køkken med hjem.

Tilmeld dig her.

Tid

26. oktober 2023

Kl. 09.00 - 15.00

Lokation

FOF Herning
Torvet 12
7400 Herning

Rutevejledning

Arrangør

Dansk Vegetarisk Forening

Pris

500 kr.

Luk (Esc)