Arrangementet er afsluttet.
Innovationsworkshop om Økologi og Bælgfrugter - Sjælland (FÅ PLADSER TILBAGE!)
Kom til innovationsworkshop om økologi og bælgfrugter og lad os sammen tale om fremtidens grønne tallerken.
På workshoppen vil du få ekspertviden om bælgfrugtsorter, deres dyrkningsmuligheder og gastronomiske egenskaber!
Vi ses til en dag fyldt med netværk og viden om samspillet mellem økologi, bælgfrugter og klima.
TID:
Tirsdag den 17. september kl. 14.00 - 17.30
STED:
Restaurant Herthadalen
Slangealléen 1
4320 Lejre
Der vil være et begrænset antal pladser og tilmeldingen er først til mølle.
Vi glæder os til at se dig!
______________________________________________________________________________
PROGRAM
Kl. 14.00 - Velkomst, kaffe og kage
Lær de danske økologiske bælgfrugter at kende
Gode argumenter for at dyrke bælgfrugter i marken og i det økologiske landbrug. Oplæg v. Innovationscenter for Økologisk Landbrug og økologisk landmand.
Sådan bruger du danske bælgfrugter i din økologiske køkkenproduktion
Workshop og inspiration til grønne retter. Oplæg v. økologisk køkkenfrontløber.
Sundhedsfordele ved at spise flere grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn i kosten
Oplæg v. Økologisk Landsforening.
Kl. 17.00-17.30 - Fællesspisning og tak for i dag
Tid
17. september 2024
14.00 - 17.30
Arrangør
Økologisk Landsforening
Pris
Det er gratis at deltage.
Arrangementet er støttet af: