Arrangementet er afsluttet.

Innovationsworkshop om Økologi og Bælgfrugter - Sjælland (FÅ PLADSER TILBAGE!)

Kom til innovationsworkshop om økologi og bælgfrugter og lad os sammen tale om fremtidens grønne tallerken.

På workshoppen vil du få ekspertviden om bælgfrugtsorter, deres dyrkningsmuligheder og gastronomiske egenskaber!

Vi ses til en dag fyldt med netværk og viden om samspillet mellem økologi, bælgfrugter og klima.

TID:

Tirsdag den 17. september kl. 14.00 - 17.30

STED:

Restaurant Herthadalen
Slangealléen 1
4320 Lejre

Der vil være et begrænset antal pladser og tilmeldingen er først til mølle.

Vi glæder os til at se dig!


______________________________________________________________________________

PROGRAM

Kl. 14.00 - Velkomst, kaffe og kage

Lær de danske økologiske bælgfrugter at kende
Gode argumenter for at dyrke bælgfrugter i marken og i det økologiske landbrug. Oplæg v. Innovationscenter for Økologisk Landbrug og økologisk landmand.

Sådan bruger du danske bælgfrugter i din økologiske køkkenproduktion
Workshop og inspiration til grønne retter. Oplæg v. økologisk køkkenfrontløber.

Sundhedsfordele ved at spise flere grøntsager, bælgfrugter og fuldkorn i kosten
Oplæg v. Økologisk Landsforening.

Kl. 17.00-17.30 - Fællesspisning og tak for i dag

Tid

17. september 2024

14.00 - 17.30

Lokation

Restaurant Herthadalen
Slangealleen 1
4320 Lejre

Rutevejledning

Arrangør

Økologisk Landsforening

Pris

Det er gratis at deltage.

Kontaktperson:

Mie Reihs Hegnar

E-mail: mir@okologi.dk

Tlf. 41 90 20 26

Tilmelding

Arrangementet er støttet af:

Plantefonden Til Umbraco
Luk (Esc)