Arrangementet er afsluttet.

Matchmaking: Plantebaseret økologisk convenience

Kom med til matchmaking-event med fokus på plantebaseret økologisk convenience tirsdag den 3. oktober 2023, kl. 13.00-16.00 hos Dansk Industri i København.

De fleste danskere bruger maks. 30 minutter på at lave aftensmad, hvilket betyder en stigende udvikling inden for nemme og hurtige måltidsløsninger. Samtidig ønsker 60% af danskerne at spise mindre kød, og derfor er der en stor mulighed for at skabe nye plantebaserede løsninger, som nemt kan indtages på farten, bruges i madpakken eller anvendes i/eller som det nemme aftensmåltid.

Plantebaseret Videnscenter og Dansk Industri holder dette event for at inspirere producenter og ingrediensvirksomheder på tværs af branchen til at samarbejde om at lave flere plantebaserede convenience løsninger, og for at give retail- og detailbranchen mulighed for at opleve de plantebaserede økologiske produkter på det danske marked.

Program:

kl. 13.00: Velkomst og plantebaseret økologisk convenience fra nye vinkler med Frederikke Fester, chefkonsulent i Dansk Industri og Marie Luja Rasmussen, projektleder i Plantebaseret Videnscenter.

kl. 13.10: Benjamin Heco og Sebastian Heco, partnere i Heco et al., vil præsentere de nyeste data og tendenser for plantebaseret convenience.

kl. 13.25: Randi Wahlsten, CEO for MATR Foods, vil fortælle om den cirkulære tankegang bag deres proteinrige produkt, og hvordan de skaber nye muligheder for vækst gennem forskellige salgskanaler.

kl. 13.45: Line Tscherning og Sigrid Barfod, ejere af Mikuna, vil dykke ned i hvordan man skaber god smag i de plantebaserede convenience produkter, og hvordan de har opnået det, i samarbejde med Hanegal, i deres plantebaserede pålægssalater.

kl. 14.05-14.35: Pause med tid til at netværke og smage på plantebaserede økologiske produkter fra Rømer Vegan, Mikuna og Matr foods.

kl. 14.35: Martin Stilhoff, Q8, vil præsentere deres strategiske plan for at sælge flere plantebaserede og økologiske løsninger på farten, og fortælle om hvordan de arbejder sammen med aktører på convenience markedet.

kl. 14.55: TBA

kl. 15.15: Matchmaking mellem producenter, ingrediensvirksomheder, vidensinstitutioner, detail- og retail-aktører.

kl. 16.00: Tak for i dag, og evt. mere tid til at netværke.

Tilmeld dig matchmaking eventet her: https://www.collect.nu/DVF/plantebaseretconvenience

Matchmaking-eventet foregår i regi af Netværk for Fremtidens Planteproteiner og er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.

Tid

3. oktober 2023

kl. 13.00-16.00

Lokation

DI
H. C. Andersens Blvd. 18
1553 København

Rutevejledning

Luk (Esc)